Esittely

Olen 30 vuotias koiraharrastaja Kouvolasta, muhniemeltä.

Koiria minulla on kotona ollut siitä asti kun täytin 16 vuotta. Ninnu (leonberginkoira) oli mun ensimmäinen "oma" koira jonka kanssa käytiin muutamissa tokokoulutuksissa ihan vaan huvin vuoksi. 22 vuotiaana muutin ensimmäiseen omaan kämppääni ja koirakuume oli suuri. Pitkän etsinnän jälkeen luokseni muutti australiankarjakoiramix Rusko. Sen kanssa päästiin vähän enemmin kokeilemaan tottiksia, agia ja peltojälkeä mutta niitäkin silloin vain omaksi iloksi. Olin aikoinani Ninnun kanssa tokokoulutuksissa törmännyt rotuun nimeltä, valkoinenpaimenkoira ja otin selvää rodusta sekä tutustuin eri kasvattajiin. Lopulta vuosien haaveilun jälkeen 2015 meille muutti ensimmäinen valkoinenpaimenkoira, ja se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Nyt valkoisia on talossa 3 valkoista, sekä muutama osaomistuksessa ja sijoituksessa. Rotu on vienyt minut aivan mukanaan. 

Harrastan koirieni kanssa enemmän ja vähemmän tosissaan: Tottista, hakua ja peltojälkeä.

Kasvattajasitoumus on allekirjoitettu 2016, kasvattajakurssin olen käynyt 2018 syksyllä. Kennelnimi minulle myönnettiin keväällä 2020 ja ensimmäinen oma valkkaripentueeni näki päivänvalon 05/20.

Tarkoitukseni on kasvattaa pienimuotoisesti rodunomaisia, terveitä ja monipuolisia valkoisiapaimenkoiria. 

Tervetuloa tutustumaan meihin ja koiriimme, kerron mielelläni lisää myös kasvatusajatuksestani valkoistenpaimenten parissa.